Elérhetőségek

ISIS Táncklub

9700 Szombathely,
Felsőbüki N. P. u. 38.

Telefon: +36/30/411-2396

Szervezetünk

Egyesületünk 2003 őszén jött létre a hobbi-táncsport népszerűsítésére, oktatásra, és egyben azzal a céllal, hogy igényes kikapcsolódási lehetőséget biztosítson mindazok számára, akiknek fontos a kulturált szórakozás, az egészséges szabadidős tevékenység. Különösen fontosnak tartjuk ezt városunkban Szombathelyen, amit joggal neveznek A tánc fellegvárának, hisz több évtizedes hagyománya van Szombathelyen ennek a művészeti ágnak. Másrészt Szombathely diákváros is, rengeteg fiatal él illetve tanul itt és sajnálatos módon mégis rendkívül kevés lehetőség van a kulturált, igényes, jó hangulatú, társasági szórakozásra. Szeretnénk, ha a discok és éjszakai bárok mellett más alternatívát is kínálhatnánk a fiataloknak, azt is szem előtt tartva, hogy mindezt számukra elérhető áron tegyük.

Egyesületünk keretében lehetőség nyílik standard és latin-amerikai táncok tanulására, gyakorlására, egyéb divat-, és partytáncok megismerésére, különböző nemzetek tánckultúrájába való betekintésre, valamit beszélgetésre, ismerkedésre.

Az ISIS Táncklub Szabadidősport Egyesület olyan tagokból áll, akik részt vettek már táncoktatáson és az ott elsajátított tánclépéseket szeretnék minél többet gyakorolni, csiszolni és fejleszteni.

2007. novemberében életre hívtuk az "ISIS Táncestet" a Szombathely, Kisfaludy Sándor u.1. szám alatti 1.emeleti nagyteremben, ahová bárki eljöhetett táncolni. A kezdeményezés sikerét folytatva minden hónapban szervezünk táncesteket különböző programokkal szinesítve. A rendezvényeinkre nem csak tagjaink, hanem olyanok is eljönnek, akik szeretnek táncolni. Résztvevők vannak Veszprémből, Sárvárról, Körmendről és a környékbeli településekről egyaránt, akik az ismerősöktől barátoktól hallva, plakátokból értesülve találtak ránk. A növekvő érdeklődés a Táncestek iránt azt mutatja, hogy van igény az ilyenfajta kikapcsolódásra.


ISIS Táncklub - Magyar